Transicions verdes. Espai entre encants

Bon dia a tothom!

Contenidors entre EncantsAvui us presentem de forma breu el projecte Transicions verdes. Espai entre encants, un projecte que hem estat dissenyant i movent el darrer any per formar part de la dinamització dels espais provisionals de les Glòries i d’altres espais en transició de la ciutat.

Pensats com espais d’aprenentatge col·laboratiu, fem unes propostes inicials de tallers que s’hauran d’adaptar a cada grup participant. El nostre paper des de nàfent serà el de facilitar la intervenció en l’espai públic i l’aprenentatge col·laboratiu entorn les possibiiltats de l’horticultura urbana i la construcció col·lectiva de la memòria popular.

Així, una de les línies d’acció consistiria en treballar en la configuració de l’espai públic en transició a partir d’un model respectuós amb el medi ambient i que sorgeixi de la implicació i construcció col·lectiva.

A través de la modificació del terreny, i aprofitant els materials del lloc (en aquest cas els mobles vells dels Encants), proposem construir un espai verd dins els paràmetres del jardí comestible. També volem treballar la recuperació de la memòria a través de la recerca i construcció col·lectiva del lloc, reservant espais i suports per a l’expressió i difusió de la memòria dels actors més pròxims.

És per això que cerquem la col·laboració dels diferents col·lectius o persones interessades a participar en el projecte per poder engegar les accions.

T’interessa #hortUrbà, #jardíComestible, #espaisEnTransició, #memòriaBarri, #ImatgesDeMemòria, o l’ús de les tecnologies i la experimentació creativa en processos d’aprenentatge i participació a l’espai públic?

Apunta’t-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code