Proposta general

Amb la pacificació del tram del carrer Cartagena que dóna a la Plaça de les Glòries, i dins de les propostes d’usos provisionals de les Glòries, s’han començat a proposar i fer certes intervencions.

La primera va ser una plantada en escocells del carrer entre l’Escola Encants i l’Espai Entre Encants.

I ara ens disposem a pintar el carrer, l’Escola Encants intervindrà amb un seguit de jocs proposats des de les seves comunitats educatives, i des de l’Espai Entre Encants recuperarem la memòria de la traça del Rec Comtal.

La traça del Rec Comtal: la prosposta

El sondeig al grup per si apareixien propostes per a intervenir al carrer Cartagena en el marc dels usos provisionals va portar a la proposta del Sergio, que ha tingut molt bona acollida.

Tracta de recuperar la memòria del pas del Rec Comtal dibuixant un grafisme blau que travessi el carrer, tot seguint la traça del Rec… El grafisme inclouria un missatge tipogràfic amb les paraules “Rec Comtal” i a la murada canviaria de pla i es convertiria en un petit jardí vertical, on s’hi podrien plantar espècies de ribera autòctones.

L’Ajuntament ha inclòs la proposta del grafisme que representa el pas del Rec a la dels dibuixos de l’Escola.

Taller de disseny participatiu: intervenció a l’espai públic

La idea ha tingut molt bona acollida! Ara proposem un petit taller de disseny participatiu per acabar de decidir-ne els detalls. La idea és a través de la intervenció fer visible la traça del Rec i recuperar aquest petit fragment de la memòria del lloc.

Apunta’t al taller aquest dissabte 4 de juny de 16h a 19h!

Vols participar en el disseny del grafisme? Vols participar en el disseny del jardí vertical? T’agradaria participar en el procés de realització de la intervenció?

A l’Espai Entre Encants!

Inscripció gratuïta a http://goo.gl/PoJRNk

Dins la jornada de trobada de dissabte 4 de juny en la que celebrem que ha passat un any des de la primera jornada de presentació, proposem aquest taller. Vine i participa-hi!

__________________________________________________