multireferèndum

Logotip multireferendumFa uns dies ens va arribar la informació sobre aquesta iniciativa tant interessant, una convocatòria de participació democràtica promoguda per diferents associacions i col·lectius al voltant de múltiples temàtiques socials.

En el plantejament es combina la possibilitat del vot presencial i del telemàtic o electrònic, el que pot facilitar molt la participació: cal tenir present que encara és molta la gent que no disposa dels mitjans o que encara no ha accedit a l’ús de les eines digitals necessàries per a realitzar un vot electrònic, i per aquelles persones que sí que disposen dels coneixements i de les eines, la participació pot resultar molt immediata.

En aquests moments hi ha engegada una campanya de micromecenatge o finançament col·lectiu a través de la plataforma Goteo. I hi trobem moltes línies obertes per a la col·laboració.

Penseu que des de nàfent podríem col·laborar-hi?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>