Web dosAdos


Basada en la proposta gràfica de la Blanca, a partir d’un document freehand, la meva tasca es va centrar en planificar i generar un web àgil, intuïtiu, que oferís la possibilitat d’actualització a partir d’una estructura de càrrega dinàmica dels continguts, sense suport de base dades.

Així, aquest web es va suportar en tecnologia flash amb càrrega dinàmica dels continguts, integrant petites animacions en les càrregues, en els menús i en el tractament gràfic de les interaccions.

A més, es va incloure la possibilitat de descarregar les fitxes de projectes en format pdf, que també vaig optimitzar pel seu correcte ús en suport web.

El menú principal oferia una càrrega aleatòria de les imatges que el generaven. El tractament tipogràfic també va ser central per donar resposta a la proposta gràfica.


Dades del projecte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>